mchoyBLOGlirik. Diberdayakan oleh Blogger.

Lirik Lagu Hits | Nanggap Campursari | Didi Kempot






Sasi ngarep ayo rabi yo dik yo
Konco konco diulemi
Nanggap orkes campursari
Sedino punjul sewengi
Tamune ben seneng ati

Mengko yen listrike mati yo dik yo
Nyewo disel opo aki
Joget terus sampe pagi
Jogetan karo penyanyi
Yen wis rampung disangoni

Sing nyanyi ayu-ayu
Yen aku mlirik kowe ojo cemburu
Sing mlirik mung mripatku
Ning atiku mung kanggo sliramu

Tresno ditambah tresno
Candakane mestine kuwi roso
Roso ditambah roso
Candakane mestine kuwi kerso
Kerso ditambah kerso
Candakane mestine kuwi nyoto
Nyoto ditambah nyoto
Nyoto-nyoto wong loro pancen tresno

0 komentar:

Poskan Komentar

SAHABAT BLOGGER

Archives

Koleksi V-Klip

More on this category »
 

CARI DOLLAR GRATIS

CARI DOLLAR GRATIS
".view .click .make money"