mchoyBLOGlirik. Diberdayakan oleh Blogger.

Lirik Ketaman Asmoro Didi Kempot

 

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Nyesake atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro

Prasasat ra biso lali

Esuk awan bengi tansah mbedo ati

0 komentar:

Poskan Komentar

SAHABAT BLOGGER

Archives

Koleksi V-Klip

More on this category »